Forside CES CES 2018

Samsung satser på AI og 8K – klar med 85″ QLED

-
Foto: recordere.dk

Samsung vil levere både 8K og AI (kunstig intelligens) i nye TV.

Selvom CES ikke er gået igang endnu så har Samsung løftet lidt mere af sløret for årets tv-nyheder.

OL i Japan 2020 ventes at blive et fremstød for 8K TV, og derfor ser vi allerede nu tv-producenterne begynde at køre i stilling til det.

Annonce:

Her vil Samsung også være med og derfor lancerer de nu et 8K QLED TV, og det bliver samtidig udstyret med AI (kunstig intelligens) som Samsung håber kan være “en plaster på såret” indtil der kommer indhold i 8K.

“We have developed the TV to resolve customers’ growing complaints over the lack of quality content compatible with 8K TVs”, fortæller said Han Jong-hee, president of Samsung Electronics’ visual display unit, til Korea Times, og fortsætter:

“We are pleased to enhance their viewing experiences by using AI technology.”

AI benyttes bl.a. til at forbedre lyden på udsendelser med ringe lydkvalitet. Samsung fortæller at på sportsudsendelser vil det fremhæve stadionlyden og publikum, mens det på en koncert kan forbedre hørbarheden af den lave del af lyden.

Tidligere demonstrationer af AI har også vist TV der mere intelligent kan søge indhold frem, på tværs af kanaler og apps, men om Samsung har noget lignende i hatten må vi vente med at høre om til produkterne præsenteres på CES.

Her vil de bl.a. fremvise et 85″ 8K QLED TV med AI.

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
VIAKorea Times
Forrige artikelPanasonics nye OLED TV er først med HDR10+
Næste artikelGoogle Assistant indtager CES i stor stil
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.