Forside Nyheder

Samsung viser en kamera-fokuseret GALAXY S9 frem 25. februar

-

Vi fik ikke Samsungs næste flagskib, GALAXY S9 at se på CES, sådan som rygterne ellers antydede.

I stedet lovede Samsungs DJ Koh under sin præsentation på CES, at den ville dukke op til Mobile World Congress i Barcelona.

Annonce:

Det løfte har Samsung tænkt sig at overholde. I hvert fald er der nu blevet sendt invitationer ud til pressen, der ikke forsøger at være hemmelighedsfulde, sådan som det ellers ofte er tilfældet med den slags.

Et stort 9-tal er i centrum på invitationen, der samtidig meddeler, at pressemødet er 25. februar – dagen før MWC for alvor skydes igang.

Der er lidt mere information at hente i en tweet, som Samsung sendte ud samtidigt, der også bekendtgjorde annonceringsdatoen.

Her er der en lille video med teksten ”The Camera. Reimagined”. Det bliver altså formentlig en kamera-fokuseret smartphone, vi får at se i se slutningen af februar. Om man skal lægge noget i den langsomme de-fokusering af teksten af teksten, finder vi først ud af den dag. Men måske er kameraet endnu bedre til bokeh og dybdefokus end tidligere?

På videoen kan man også se, at det bliver muligt at følge annonceringen live via nettet på Samsungs hjemmeside.

 

Annonce:
Forrige artikelAirPlay 2 er klar nu i iOS- og tvOS-betaer
Næste artikelDR: Streamere går efter det de kender
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.