Forside CES CES 2018

Sennheiser sætter ny audiofil standard med lanceringen af HD 820

-

Sennheiser redefinerer audiofil lyd med lanceringen af de nye HD 820, som vises for første gang ved CES-messen 2018 i Las Vegas.

Stereohovedtelefonerne er lukkede og leverer en dynamisk, transparent lyd takket være en unik transducer i glas, som minimerer resonans og giver et realistisk og naturligt lydbillede.

Audiofile høretelefoner kræver som regel et åbent design, men HD 820 er i stand til at levere en exceptionel lyd i lukket design, mens den indkapsler lydoplevelsen og udelukker omgivende larm.

De lukkede høretelefoner leverer en transparent lyd takket være en unik transducer i glas, som minimerer resonans.

Annonce:

HD 820 ønsker at skabe en helt ny standard i sin klasse med et utroligt realistisk og naturligt lydfelt. Dette bliver muligt gennem en ny opfindelse: et unikt glascover dækker hver Sennheiser Ring Radiator-transducer.

Det patenterede, buede Gorilla-glas sender lydbølgerne fra bagerst i transduceren til to absorberende kamre – det resulterer i minimal resonans.

 

Grundlaget for en fremragende lytte-oplevelse

Sennheisers hovedtelefoner er designet med en solid metalhovedbøjle, der har et integreret dæmpningselement.

OFC-kablerne er sølvklædte, og stikkene er forgyldte.

Ørekopperne er håndlavet i mikrofiber og syntetisk kvalitetslæder uden allergener, som beskytter lytteren fra omgivende støj.

 

Sennheiser er også klar med ny forstærker til HD 820

Sennheisers HDV 820 forstærker til dynamiske høretelefoner er den perfekte ledsager til HD 820.

Forstærkeren er udstyret med balanceret signalbehandling og ekstremt lav harmonisk forvrængning, så det bliver en sand fornøjelse at lytte til musik, når du tilslutter audiofile hovedtelefoner.

HD 820 kommer med et specialfremstillet, balanceret impedans-kabel med lav kapacitans for at give denne audiofile duo perfekt ydeevne.

Sennheisers HDV 820 forstærker til dynamiske høretelefoner er ifølge Sennheiser den perfekte ledsager til HD 820

Både HD 820 og HDV 820 kommer med Pentaconn-stik – som er den nye standard inden for balanceret output. Stikket har lavere kontaktmodstand end andre hovedtelefonstik og giver minimal forvrængning samt en mere transparent lydgengivelse.

 

Pris og levering

De nye HD 820 kommer i butikkerne først på sommeren 2018 til en vejledende udsalgspris på 2,399 EUR/2,399.95 USD. Inden moms og afgifter giver det en dansk pris omkring de 18.000 DKK.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Sennheiser
Forrige artikelAKG udvider sin N-serie af hovedtelefoner med topmodellen N5005
Næste artikelJBL lancerer nye hovedtelefoner – optimeret til Google Assistent
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.