Forside Indhold og distribution Film

Storbank: Der er en 40% chance for at Apple køber Netflix

-
Foto: Netflix

Amerikansk storbank hæver ‘odds’ på at Apple køber Netflix.

Analytikere hos den amerikanske storbank Citi mener at der nu er en 40% sandsynlighed for at Apple køber Netflix. Det skriver Business Insider.

Årsagen skal findes i Trumps seneste skattereguleringer hvor Apple får mulighed for at hente 220 mia. dollars hjem fra udlandet, til investeringer i hjemlandet.

Annonce:

Det beløb svarer til svimlende 1.356 mia. danske kroner, og vælger Apple at gøre brug af de nye muligheder for at undgå beskatning i hjemlandet ved at geninvestere pengene, så vil et køb af Netflix være et bud på en investering.

Muligheden for at undgå skattesmæk i hjemlandet, når penge placeret i udlandet trækkes hjem, er en engangstilladelse, og her vurderer bankens analytikere at netop Netflix må stå højt på ønskelisten hos Tim Cook & Co. i Cupertino.

Af de penge Apple kan trække hjem til USA nu, der er der kun brug for omkring en trediedel af dem til at overtage Netflix.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.