Forside Nyheder

Surface Book 2 klar i de danske butikker

-

Microsofts nyeste bud på den perfekte hybrid-pc er nu klar til at blive sendt ud til de danske butikker.

Surface Book 2 har været på markedet i nogle måneder i udlandet, men er nu klar med dansk tastatur og det hele. Versionen med 13,5-tommers skærm bliver sluppet fri i morgen, mens 15-tommer versionen kan forudbestilles nu. Den lander så i april.

Annonce:

Surface Book 2 har fået endnu mere knald på computerkraften og kører med 8.generations Intel-CPU’er, samt en NVIDIA GeForce GPU, der ifølge Microsoft leverer op til fem gange så meget ydelse som den originale Surface Book.

Netop grafikken og grafisk design er i fokus på Surface Book 2, som kan bruges sammen med den nu endnu mere præcise Surface Pen og drejeknappen Surface Dial.

Hybrid-pc-formatet betyder, at keyboard og skærm er adskillelige, så skærmen kan bruges alene som tablet.

Man skal dog forberede sig på et brændende varmt Dankort, hvis man vil have Microsofts topmodel blandt firmaets pc’er. 13-tommer-versionen starter ved 13.299 kroner, mens 15-tommer versionen starter ved 21.699 kroner.

Se dagspriser for de forskellige modeller her

 

Annonce:
Forrige artikelYouSee kundeservice ristes i DR Kontant
Næste artikelAmazon giver  ’The Tick’ endnu en sæson
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.