Teaser klar til Netflix første danske tv-serie, The Rain

-

Her i foråret er der premiere på den første danske produktion hos Netflix. Den hedder ‘The Rain’ og nu er første teaser trailer klar.

Den første danske Netflix-produktion får premiere i foråret 2018 verden over. Den har fået titlen “The Rain”, og på rollelisten finder vi flere af Danmarks største spirende skuespiltalenter.

 

Annonce:

Om ‘The Rain’

The Rain er en postapokalyptisk serie om universelle temaer som coming of age, den første kærlighed, jalousi og overlevelse.

Civilisationen, som vi kender den, er forsvundet. Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, tilslutter et ungt søskendepar sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted.

De håber alle, at søskendeparrets far er et sted derude med svar. Udenfor det civiliserede samfunds regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være, den de vil.

Men de kæmper med sig selv og det faktum, at der selv i en post-apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, overgangen fra barn til voksen og alle de problemer, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt.

Det tvinger dem til at tage stilling til spørgsmål som: Hvad er du villig til at ofre for at overleve? Og hvor langt vil du gå for at redde din familie?

 

Bag om

The Rain er skrevet af Jannik Tai Mosholt (Borgen, Rita, Bedrag) og skabt sammen med Esben Toft Jacobsen (Den kæmpestore bjørn, Resan till Fjäderkungens Rike) og Christian Potalivo (Dicte, De nye lejere, Lang historie kort). Serien er produceret af Miso Film.

På rollelisten er blandt andre Mikkel Boe Følsggard (Arvingerne, En kongelig affære), Alba August (Gidseltagningen), Lucas Lynggaard Tønnesen (Tidsrejsen), Angela Bundalovic (Blodsøstre) og Lars Simonsen (Broen, Broderskab).

 

Annonce:
Forrige artikelAlexa mister stemmen i ny Amazon-reklame – nye stemmer på vej?
Næste artikelMedie: iPhone X salg skuffer, Apple halverer produktionen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.