Forside Nyheder

Amazon kommer med sci-fi-serie baseret på Iain M. Banks’ bøger

-

Amazon ser ud til at gå all-in på fantasy- og sci-fi-genrerne.

Ud over at ’Lord of the Rings’ og ’Conan the Barbarian’ er på vej til streamingtjenesten, kommer der nu også en ny sci-fi-serie baseret på en stor bogserie.

Annonce:

Der er tale om en ordentlig mundfuld, for Amazon vil kaste sig ud i at filmatisere (foreløbig) første bind af Iain M. Banks-serien ’The Culture’, der hedder ’Consider Phlebas’.

Serien handler om et meget avanceret folk, der går i krig med en noget mindre civiliseret race af væsener, der allermest bruger vold som forhandlingsmiddel i deres forsøg på at få herredømmet over galaksen.

Det generelle tema for serien er ifølge Engadget spørgsmålet om, hvorvidt sejr over andre civilisationer med teknologiens hjælp er noget værd, hvis det sker på bekostning af vores egen menneskelighed. Første bind handler om en spion på jagt efter en AI, der kan vinde krigen for menneskeheden.

Det bliver produktionsselskabet bag ’World War Z’, Plan B Entertainment, der skal lave serien. Hovedmanden bag er briten Dennis Kelly, der har lavet alt fra sitcoms og fremtidsserier for britisk tv til at sætte Roald Dahl-bogen ’Matilda’ op som musical i Londons West End.

Annonce:
Forrige artikelEndelig: Nu kommer der en stor NEEO opdatering
Næste artikelNetflix’ ’Lost in Space’ lander 13. april
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.