Forside Nyheder

Apples HomePod er solid – men både dyr og svær at reparere

-
Foto: iFixIt

Hvis du beslutter dig for at købe en HomePod hjem fra udlandet, skal du passe godt på den.

Den er nemlig møgdyr at reparere. Flere medier, såsom MacRumors og Engadget, har noteret sig at Apple har opdateret deres website til at vise, at standardprisen for at få repareret en HomePod er 279 dollar i USA. I Europa er det lige så dyrt, det koster 269 pund at få den repareret i Storbritannien.

Det er blot 50 pund mindre, end hvad en ny HomePod koster. Den ligger på 319 pund, eller cirka 2.700 kroner. Ifølge 9to5Mac koster det dog blot 25 pund / 210 kroner at få repareret strømledningen, hvis for eksempel hunden har gnavet i den.

Dette gælder naturligvis kun for reparationer udenfor garantien og eventuelle AppleCare-medlemskaber.

Foto: iFixIt

Der er dog noget, der tyder på, at man skal gøre rigtig meget for at få en HomePod til at gå i stykker. iFixIt har som vanligt splittet det nyeste Apple-produkt ad. Og det var ikke en nem opgave, fordi den er så solidt bygget. Websiten måtte have fat i en nedstryger for at komme ned til wooferen.

Det har dog samtidigt betydet, at iFixIt giver HomePod en ”repairability score” på 1 ud af 10. Man skal altså ikke regne med selv at kunne reparere den uden temmelig meget besvær.

Annonce