Forside Indhold og distribution Musik

Du må ikke tage smartphone-billeder til Kendrick Lamars koncerter i Europa

-
Foto: Wikimedia Commons

Det amerikanske rap-ikon Kendrick Lamar går nu samme vej som rockstjernen Jack White, der i sidste måned besluttede sig for at forbyde smartphones ved koncerter.

Kendrick Lamar har nedlagt et totalforbud mod fotografering og videooptagelse ved sine koncerter i Europa – hvilket også inkluderer professionelle fotografer, skriver The Guardian. Under den amerikanske del af hans nuværende turné var pressefotografer dog tilladt. Sådan bliver det tilsyneladende ikke i Europa.

Annonce:

Man må formode, at dette også bliver gældende, når Kendrick Lamar går på scenen i Royal Arena i København 1. marts.

Der er dog foreløbig ingen meldinger om, hvordan dette vil blive håndhævet, men måske vil Kendrick Lamar gøre som mange andre amerrikanske kunstnere gør lige nu og tage teknologien til hjælp. Det amerikanske firma Yondr har lige nu ret stor succes med et elektronisk låst etui, som koncertgæster bliver tvunget til at opbevare deres smartphone i under koncerten.

Den bliver automatisk låst op, hvis man går ud fra koncerten (så man f.eks. kan tjekke med babysitteren, om alt er i orden) og låser så igen, når man går tilbage. Den bliver låst permanent op, når koncerten er slut.

Annonce:
Forrige artikelOpdateret: Dansk Melodi Grand Prix ramt af lydkoks
Næste artikel‘Biograf-Netflix’ eksploderer nu i popularitet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.