Forside * Nyheder

Elgiganten misbruges i ny bølge af phishing-emails

-
Foto: recordere.dk

Emails der lokker med gode tilbud eller gevinster kan være noget man skal holde sig fra. Ny bølge misbruger Elgigantens navn.

Eksklusivt tilbud til dig. Du har vundet, tryk her for at modtage din præmie. Du har en uafhentet pakke.

Lokkemidlerne kan være forskellige i disse emails, der ofte er et forsøg på phishing – eksempelvis at lokke penge eller kreditkort-informationer ud af godtroende.

Annonce:

Lige nu er der en ny bølge af denne type emails. Denne gang udgiver de sig for at være Elgiganten.

Heldigvis afslører sprogbrug og gevinst at dette nok ikke kan være ægte. Man har nemlig vundet en iPhone 8s – en model der slet ikke findes.

Se eksempler på ordlyden i disse emails herunder.

 

Emne: Eksklusivt tilbud til Elgiganten-kunder

Kære Elgiganten kunde,

2017 har været et godt år for Elgiganten. Vi stræber fortsat efter at give vores kunder de allerbedste priser, kvalitet og service. Og det har betalt sig! Endnu engang er vi blevet stemt til at være den bedste elektronikkæde i Danmark. Intet af dette ville være muligt uden jer, vores kunder! Som tak har vi besluttet os for at uddele 100 iPhone 8s, med en værdi på 5.500 kroner hver.

Din gave er pakket og klar til at blive sendt. Find ud af mere på følgende hjemmeside: https://goo.gl/<link fjernet>

Vi håber på snart at se dig i en af vores butikker!

Vi ønsker dig en skøn dag,

Elgiganten holdet

 

Emne: Snup dette særlige tilbud fra Elgiganten

Kære værdsatte kunde,

Som fejring af vores ny butiksåbning i København, har vi tilfældigt udvalgt 100 folk til at modtage en helt ny Apple iPhone 8s, med en værdi på over 5.5000 kroner hver. Vi kan med glæde fortælle dig at du er en af de 100!

Din gave blev reserveret på vores lager, men du skal gøre krav på den med det samme ved at besøge følgende hjemmeside: https://goo.gl/<link fjernet>

Endnu engang tillykke med din gevinst, og vi morer dig med din præmie!

Til din succes,

Elgigantens onlineafdeling

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.