Forside Indhold og distribution Film

’Game of Thones’-bagmænd skal lave ny Star Wars-filmserie

-
Foto: Wikimedia Commons

Det bliver ikke kun Rian Johnson, der får lov at føje en ny filmserie til Star Wars-universet.

Lucasfilm har netop meddelt, at der kommer endnu en serie af film fra Star Wars-galaksen, der ikke nødvendigvis har noget med den såkaldte ’Skywalker-saga’ at gøre, altså de 9 film, som begyndte med ’Episode 4: A New Hope’ i 1977.

Og det bliver et par mænd, der er ret erfarne udi den fine kunst at fremvise et komplekst univers i et visuelt medie, der skal stå bag. Det er nemlig ’Game of Throne’-skaberne D.B. Weiss og David Benioff (bill.), der skal lave den.

De to herrer skal skrive og producere filmserien. Vi er vant til trilogier i Star Wars-universet, og foreløbig hedder det sig, at Rian Johnson også skal lave en trilogi, men om det også bliver tilfældet for Benioff og Weiss, ved vi endnu ikke.

Ifølge Deadline ville Disney oprindeligt have haft Benioff og Weiss til at lave en live-action-TV-serie i stil med den, der lige nu bliver udviklet til Disneys streamingplatform. Men det var de to ikke interesserede i. De ville lave film, hvis de skulle lave noget i Star Wars-universet, som de er store fans af.

Vi kender heller ikke noget til produktionsstart og premieredato, men det bliver næppe før efter såvel ’Game of Thrones’ og ’Skywalker-sagaen’ begge får en ende i 2019.

Annonce