Forside Indhold og distribution Film

Ny ’Cloverfield’-film er lige landet på Netflix

-

Både ’Cloverfield’ og ’10 Cloverfield Lane’ var pæne biografsucceser, deres relativt små budgetter taget i betragtning.

Men tredje del af ’Cloverfield’-serien kommer slet ikke i biograferne. I stedet er den røget direkte på Netflix.

Annonce:

Og det skete ret pludseligt. Søndag, under Super Bowl, hvor der altid er ekstra fokus på reklamerne, fordi det er den dyreste reklametid på året i USA, fyrede Netflix pludselig en trailer af for filmen. Og idag kan den ses på streamingtjenesten.

’The Cloverfield Paradox’ var tidligere sat til at få premiere i denne weekend i de amerikanske biografer. I Hollywood går rygtet, at filmselskabet Paramount simpelthen ikke troede på at filmen kunne tjene sig hjem på det store lærred og derfor i sidste øjeblik besluttede sig for at sælge den til Netflix. Dermed tjente den sig hjem med det samme.

Det er langt fra første gang, det sker. Det samme skete med film som ’Spectral’ og ’The Babysitter’.

Denne filme kostede tre gange så meget at lave som ’10 Cloverfield Lane’ og lige under dobbelt så meget som ’Cloverfield’. Det kan have været afgørende for Paramounts beslutning om at sælge til Netflix i stedet.

Annonce:
Forrige artikelHBO teaser Westworld 2 til april
Næste artikelLængere trailer til ’Solo: A Star Wars Story’ er nu også frigivet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.