Forside Produkter Mobil

Huawei annoncerer dato for lancering af næste flagskib

-
De tre cirkler fortæller at rygterne om 3 kameraer på bagsiden nok er sande

Huawei har netop udsendt invitationer ud til deres næste flagskibslancering. Den kommende P20 bliver lanceret den 27 marts i Paris.

I en netop modtaget invitation, inviterer Huawei til flagskibslancering i Paris den 27. marts. Der har længe været talt om den kommende topmodel skulle hedde P20 og komme med hele tre kameraer på bagsiden.

Invitationen viser tre cirkler, som godt kunne repræsentere de tre linser som der har været rygter om. Ihvertfald gætter Pocketnow.com på at de tre objektiver tilsammen giver 40MP, og op til 5x zoom.

Annonce:

Frontkamera på 24 megapixel

Et andet leak er at det kommende flagskib fra Huawei skulle have et frontkamera på hele 24 megapixel til selfies, og en avanceret portrætfunktion.

Huawei satser stort på AI (Kunstig intelligens), og som invitationen også fortæller, kan vi godt forvente endnu flere AI funktioner i den kommende topmodel fra Huawei.

Men indtil videre er det hele rygter, så lad os se hvad Huawei trækker op af posen den 27. marts i Paris.

Annonce:
Forrige artikelHomePod tuner automatisk lyden for hvert musiknummer
Næste artikelDe første 5G-telefoner lander næste år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.