Forside Produkter Mobil

Læk: Nokia 7+ med Android One

-

Nokia 7+ lækker nu i billeder og information, og den kommer med en ren ‘Android One’ ombord.

De første billeder og informationer lækker nu omkring de næste Nokia smartphones, der ventes præsenteret på udstillingen Mobile World Congress i næste uge.

Annonce:

Nokia 7+ får et 18:9 display med et dual-lens kamera der indeholder optikker fra Zeiss. Det viser billeder som @evleaks har lækket på Twitter.

Telefonen kommer med ‘Android One’ ombord. Det er helt rene Android-udgaver fra Google uden modifikationer som ‘launchere’, skins eller andet ovenpå fra producentens side.

Det betyder at en Android One telefon opfører sig 100% som Googles egne telefoner inkl. god integration til taleassistenten Google Assistant. Men det bedste er nok at det giver mulighed for flere og hyppigere opdateringer, når det kommer direkte fra Google og ikke skal igennem producenten først.

På de lækkede billeder ses også en fingeraftrykslæser bagpå under kameraet på Nokia 7+ ligesom den fås i hvid og brun.

Der rygtes et 6″ display på 2160×1080 pixels, en Snapdragon 660 CPU, 4GB RAM og 64GB flashram. Bag de to Zeiss-optikker bagpå skulle side hhv. et 12 Mpixel og et 13Mpixel kamera som tilsammen giver 2x optisk zoom. Der er hurtig opladning via USB samt en microSD kortlæser. Altså hvis rygterne holder.

 

 

There’s a grey version as well, which also has orange accents:

Annonce:
Forrige artikelHomePod efterlader mærker på trægulve og -møbler
Næste artikelPolk Audio flytter til HiFi-Freaks
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.