Forside Nyheder

Netflix’ ’Lost in Space’ lander 13. april

-

Det er gode tider at være sci-fi-fan i.

Både på den lille skærm og den store skærm i biografen er der masser af science fiction at hente, og nu kommer der endnu mere. Ud over, at Amazon netop har annonceret deres filmatisering af Iain M. Banks-serien ’The Culture’, er Netflix nu klar med ’Lost in Space’.

Serien er en reboot af den klassiske (og noget kitschede) serie, der kørte på amerikansk tv fra 1965-1968. Serien handler om familien Robinson, der tager ud i rummet for at kolonisere fremmede planeter, men ender med at komme på en række eventyr.

I serien finder man blandt andet Toby Stephens (bill.) i en af hovedrollerne. Ham kender nogle måske fra hovedrollen som Kaptajn Flint i den fremragende piratserie ‘Black Sails’.

Ud over en actionkomedie-film fra 1998 er ’Lost In Space’ aldrig rigtig blevet rebootet. Der blev gjort et forsøg i 2003 med en pilot, der var instrueret af John Woo, men serien blev bestilt til videre produktion.

I 2015 blev det så annonceret, at Netflix var igang med serien, og her hele tre år senere kan vi så se, hvad resultatet blev. 13. april er der premiere på serien, og der er sluppet en teaser ud, så man kan få en fornemmelse af, hvordan atmosfæren i serien er i 2018.

 

 

Annonce