Forside Indhold og distribution Film

Netflix redder endnu en sci-fi-film fra druknedøden

-

Netflix er ved at etablere sig som redningskrans for Hollywood-studierne, når de laver en fejlsatsning.

For nylig overtog de Paramounts ’The Cloverfield Paradox’ og smed den på streamingtjenesten samme dag, som den skulle have haft premiere i amerikanske biografer.

Annonce:

Nu har de så også reddet en af Universals film fra at drukne i biograferne og tabe penge ved billetlugerne.

Det er filmen ’Extinction’, en film med et velkendt tema: Rumvæsener vil invadere jorden med henblik på at udrydde menneskeheden.

I filmens hovedroller finder man Lizzy Caplan (fra bl.a. ’Masters of Sex’ og, pudsigt nok, ’Cloverfield’) og Michael Peña,  der er kendt fra et hav af film, bl.a. ’Ant-man’, ’12 Strong’ og den kommende storfilm ’A Wrinkle in Time’.

Filmen skulle egentlig have haft premiere 26. januar i amerikanske biografer, men blev slettet fra udgivelsesplanen sent i 2017.

Nu kommer den så i stedet på Netflix i stedet for – udgivelsesdatoen er dog ikke fastsat endnu.

Det er den tredje sci-fi/fantasy-film for nylig, der kommer på Netflix i stedet for i biograferne som oprindeligt planlagt. Ud over ’The Cloverfield Paradox’ kommer Alex Garlands nyeste film, ’Annihalation’ ud på Netflix udenfor USA. Den kommer dog i amerikanske biografer.

Annonce:
Forrige artikelDe første 5G-telefoner lander næste år
Næste artikelSonos byder HomePod velkommen med en playliste
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.