Forside Produkter Mobil

Her er Samsung Galaxy S9 og S9+

-

På MWC 2018 i Barcelona præsenterede Samsung deres nye Galaxy flagskib S9 og S9+. Der var ikke de store overraskelser da det meste var lækket i forvejen op til pressekonferencen.

På et stort anlagt pressemøde i Barcelona viste Samsung Galaxy S9/S9+ frem for offentligheden. Telefonen har de bedste specifikationer, og kommer med alt det vi måtte forvente fra et flagskib fra verdens største leverandør af smartphones.

Annonce:

 

Galaxy S9. Screenshot fra Youtube

 

Rå power

Samsung Galaxy S9 kommer med Samsungs eget Exynos 9810 Octa-core, der er blandt de kraftigste chipset på markedet lige nu.

Telefonen har 4GB RAM og 64 GB hukommelse, og plads til MicroSD kort på op til 400GB.

Skærmen er buet Super AMOLED, og er 5.8 tommer på S9 og 6.2 tommer på S9 Plus. Skærmen er stadig i 18,5:9 format.

 

Der er også tænkt på sikkerheden, og telefonerne er beskyttet af Knox 3.1, som er Samsungs nyeste sikkerhedsplatform. De er også støv- og vandtætte og IP68-klassificeret (kan klare vanddybder på op til 1,5 meter i 30 minutter). Telefonerne understøtter tre forskellige biometriske autentificeringsmuligheder – iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse. En nyhed er Intelligent Scan, en verificering som kombinerer iris-scanning og ansigtsgenkendelse, så du hurtigt og nemt kan låse telefonen op.

Samsung har endog flyttet fingeraftrykslæseren under kameraet, som mange har spurgt om siden Galaxy S7. Nu er den som den skal være.

Og selvom telefonen fylder mindre, er der stadig plads til minijack til hovedtelefoner, og trådløs opladning.

Du kan læse alle specifikationerne på Galaxy S9 og S9+ i bunden af artiklen.

 

S9 og S9+ har justerbar blænde

 

Stærke kameraer

Samsung giver dig nytænkte og imponerende kameraer. På Galaxy S9 får du et 12 megapixels kamera, mens du på S9+ får 12 + 12 megapixels dual kamera.

Begge kameraer kommer med en f/1,5 blænde, som gør at du altid får knivskarpe billeder og videoer i god kvalitet uanset lysforhold. Du får også rig mulighed for at fange alle hverdagens vigtige øjeblikke i slowmotion med 960 billeder i sekundet. På den måde får du alle detaljer med – også dem som det menneskelige øje ikke fanger.

Både Galaxy S9 og S9+ kommer med et selfie kamera på 8 megapixels – en rigtig god nyhed til alle os, der hver dag kommunikere med venner og familie igennem billeder og videoer på Snapchat, Twitter, Instagram og Facebook.

 

Skab dine helt egne og unikke emojis

Ligesom på iPhone X fra Apple kan du på Galaxy S9 og S9+ skabe dine helt egne og unikke emojis ud fra dit et billede af dit ansigt igennem Samsungs avancerede sensor-teknologi. Det er sjovt og bringer smil frem på læben hos dine venner – og ikke mindst dig selv.

Selvom Samsung har kigget på Apple, er der ingen tvivl om at AR Emoji ser mere spændende ud end Apples iPhones X emojis.

 

De medfølgende in-ear AKG hovedtelefoner (foto: recordere.dk)

 

Dolby Atmos og AKG headsets

Samsung og AKG har samlet sine kræfter for at give dig den bedste lyd i stereo på S9 og S9+. De indbyggede højttalere er udstyret med Dolby Atmos.

Samsung og AKG står også bag et nyt headset, så du kan høre musik på farten i samme høje kvalitet.

 

Videoer

Disse 7 små videoer viser design og demonstrerer de enkelte funktioner i Galaxy S9.

 

Kan bestilles fra nu

Flere af de store danske teleselskaber bl.a. TDC og 3 er allerede nu klar til at modtage din ordre på den nye Samasung Galaxy S9/S9+.

Galaxy S9 og S9+ er tilgængelige i Danmark fra og med den 16. marts 2018 i farverne Midnight Black, Titanium Gray, Coral Blue og den helt nye farve Lilac Purple.

Vejledende udsalgspriser: Galaxy S9, 6.699 DKK. Galaxy S9+ 7.499 DKK.

 

Galleri

 

Specifikationer

Fakta: Samsung Galaxy S9 er udstyret med Octa-core (2,7 GHz Quad + 1,7 GHz Quad) og 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og plads til 400 GB med micro SD. Har en 5,8 “Quad HD 2960×1440 Super AMOLED-skærm. Batteri på 3.000 mAh (Fast charging og Wireless opladning), 147,7 x 68,7 x 8,5 mm, vægt 163 g. Frontkamera: 8MP AF (F1.7), bagkamera: Super Speed Dual Pixel 12MP (AF, OIS, F1.5/F2.4). Operativsystem Android 8 (Oreo). Wi-Fi: 802,11 g / n / ac (2,4 / 5 GHz). Netværk: 4G (op til 1,2 Gbps / 150 Mbps). Forbindelser: Bluetooth v5.0, USB Type-C 3.0, support til Samsung Pay, GPS. Autentificering: Iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse. Andet: IP68-certificering, Dual SIM, indbyggede stereohøjttalere kalibreret af AKG.

Fakta: Samsung Galaxy S9 + er udstyret med Octa-core (2,7 GHz + 1,7 GHz) og 6 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og plads til 400 GB med Micro SD. Har en 6,2″ Quad HD 2960×1440 Super AMOLED-skærm (529 ppi). Batteri på 3.500 mAh (Fast charging og Wireless charging), 158,1 x 73,8 x 8,5 mm, vægt 189 g. Frontkamera: 8MP AF (F1.7), Dobbelt bagkamera: Wide-angle Super Speed Dual Pixel 12MP (AF, OIS, F1.5/F2.4) + Telephoto 12 MP (AF, OIS, Optical Zoom x2, F2.4). Operativsystem Android 8 (Oreo). Wi-Fi: 802,11 g / n / ac (2,4 / 5 GHz). Netværk: 4G (op til 1,2 Gbps / 150 Mbps). Forbindelser: Bluetooth v5.0, USB Type-C 3.0, support til Samsung Pay, GPS. Autentificering: Iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse. Andet: IP68-certificering, Dual SIM, indbyggede stereohøjttalere kalibreret af AKG.

 

Annonce:
Forrige artikel94% bruger DR hver uge
Næste artikelLuksusudgave af Nokia 8 består af 95% glas
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.