Forside Produkter Mobil

Samsung halverer produktionen af skærme til iPhone X

-

Der har i flere uger gået rygter om, at Apple har skruet godt ned for forventningerne til iPhone X-salget i 2018.

Til at starte med var det dog de sædvanlige anonyme kilder ude i Asiens produktionsmiljøer, der kom med rygterne.

Annonce:

Nu hører vi det samme igen, men fra en langt mere substantiel kilde. Nikkei rapporterer, at Samsung har halveret produktionen af skærme til iPhone X i første kvartal af 2018. Fra januar til marts skal der kun produceres omtrent 20 millioner skærme, hvor der egentlig var planlagt 40 millioner skærme.

Disse tal stemmer nogenlunde overens med de estimater, der kom i forbindelse med rygterne i første ombæring, der altså pegede på, at Apple havde halveret bestillingerne af iPhone X-eksemplarer hos sine leverandører.

Det tyder på at iPhone X-salget ikke går helt, som Apple havde forventet, selvom den ifølge Apple selv klarede sig ganske godt i julekvartalet. Faktisk så godt, at den hjalp gevaldigt på Apples faldende indtjening på iPhones.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.