Forside Nyheder

Samsung kommer med intelligent højttaler senere i år

-

Naturligvis vil Samsung ikke lade Apple. Google og Amazon løbe med hele gildet, når det gælder intelligente højttalere.

Og nu, hvor andre firmaer, med Sonos og Libratone som bare få eksempler, er begyndt at bygge virtuelle assistenter ind i deres højttalere, vil Samsung ind i kampen.

Annonce:

Derfor kommer de i følge Wall Street Journal med en intelligent højttaler baseret på deres egen Bixby-assistent i anden halvdel af 2018.

Det samme medie har for flere måneder siden bragt rygtet om at en intelligent højttaler var på vej med kodenavnet Vega, men dengang var den sat til at komme i begyndelse af i år. Projektet er dog tilsyneladende blevet forsinket.

Måske har det sidste noget at gøre med ærkerivalen Apples fokus på lydkvaliteten i deres HomePod.

Samsungs D.J. Koh har bekræftet eksistensen af højttaleren, og han siger, at det bliver et ”premium” produkt. Det kan altså være, at forsinkelsen er kommet, fordi der lige skulle skrues op for kvaliteten, efter Apple kom på banen med HomePod.

Koh siger dog også, at der kan komme billigere versioner af højttaleren også, men at han ”ikke vil have, at det ser ud som om, Samsung bare har lanceret endnu et masseprodukt.” D.J. Koh ville heller ikke bekræfte lanceringstidspunktet.

Annonce:
Forrige artikelPop-up-frontkamera baner vejen for skærm til kanten
Næste artikel‘Hollywood’ i budkrig om Sky
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.