Forside Nyheder

SpaceX launch af Falcon Heavy trak mio. af seere på YouTube

-
SpaceX Falcon Heavy

Tirsdag aften sendte SpaceX deres nye store raket Falcon Heavy til vejrs fra Cape Canaveral i Florida. Mere end 2.3 mio. streamede med på YouTube, og det gør livesendingen til den næst mest sete på YouTube.

Det lader til at rummet er populært på YouTube. I dag fik SpaceX mere end 2.3 mio. seere op YouTube til at følge den direkte opsendelse af deres Falcon Heavy raket. Kun én udsendelse har haft bedre seertal.

I 2012 sprang Felix Baumgartner ud fra Red Bull Stratos fra 39 km. højde, og landede i ørkenen. Det trak mere end 8 mio. seere, så der er stadig et stykke vej at gå. Men 2.3 mio. seere på en direkte stream er stadig utroligt flot.

Annonce:

Du kan gense afsendelsen af Falcon Heavy, og Elon Musk’s Tesla her.

Eller følge Elon Musk’s Tesla i denne video

Annonce:
Forrige artikelIntel er først med smartbriller, der ligner briller
Næste artikelHi-Fi Klubben udnævner 8/2 til International Hi-Fi-dag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.