Forside Nyheder

SpaceX launch af Falcon Heavy trak mio. af seere på YouTube

-
SpaceX Falcon Heavy

Tirsdag aften sendte SpaceX deres nye store raket Falcon Heavy til vejrs fra Cape Canaveral i Florida. Mere end 2.3 mio. streamede med på YouTube, og det gør livesendingen til den næst mest sete på YouTube.

Det lader til at rummet er populært på YouTube. I dag fik SpaceX mere end 2.3 mio. seere op YouTube til at følge den direkte opsendelse af deres Falcon Heavy raket. Kun én udsendelse har haft bedre seertal.

I 2012 sprang Felix Baumgartner ud fra Red Bull Stratos fra 39 km. højde, og landede i ørkenen. Det trak mere end 8 mio. seere, så der er stadig et stykke vej at gå. Men 2.3 mio. seere på en direkte stream er stadig utroligt flot.

Du kan gense afsendelsen af Falcon Heavy, og Elon Musk’s Tesla her.

Eller følge Elon Musk’s Tesla i denne video

Annonce