Forside Nyheder

’The Expanse’ vender tilbage 11. april

-

Den er blevet kaldt for ”’Game of Thrones’ i rummet”.

Det er måske en anelse overdrevet, men det ændrer ikke på, at tv-bloggere, kritikere og rigtig mange fans synes, at ’The Expanse’ er den mest undervurderede serie på tv lige nu.

Og nu kommer tredje sæson – den amerikanske tv-kanal SyFy begynder at vise den 11. april. Hvis du har adgang til amerikanske streamingtjenester eller tv-kanaler, kan du altså kigge med derfra. Ellers vil den formentlig dukke op på Netflix, når sæsonen er kørt færdig på tv i USA et par måneder senere. Her finder du også sæson 1 og 2.

’The Expanse’ er baseret på bogserien af samme navn skrevet af James S.A. Corey, der i virkeligheden er synonym for to forfattere, Ty Franck og Daniel Abraham. De er begge medlemmer af det miljø af sci-fi- og fantasyforfattere i byen Albuquerque i New Mexico, der har Game of Thrones-forfatteren George R. R. Martin som sit absolutte midtpunkt.

Det er dog ikke kun derfor, serien bliver sammenlignet med ’Game of Thrones’. Selvom serien slet ikke har sidtnævntes produktionsbudget, er der stadig tale om en masse forskellige storylines, politiske grupperinger, karakterer, familier og alliancer, man skal holde styr på.

Det foregår bare i en fremtid, hvor Jorden og dens koloni på Mars ligger i konflikt med hinanden, og begge bliver lagt for had ad de rå typer, der bor og arbejder i asteroidebæltet.

 

Annonce