Forside Baggrund

YouSee klar på Samsung TV (Tizen)

-

YouSee er nu tilgængelig via Samsung TV med Tizen styresystem.

App’en ‘YouSee Film & TV’ er nu også tilgængelig på Samsung TV, de nyere modeller med Tizen smart tv.

Annonce:

Dermed er det ikke længere nødvendigt at koble Samsung tv’et til et tv-stik for at se Den store Bagedyst eller ugens fodboldbrag på et ekstra tv i den anden ende af huset.

“Vores kunder efterspørger bedre muligheder for at kunne se tv i flere af husets rum, og med den nye app til alle tv fra Samsung med Tizen-styresystem kan vores kunder se alt det indhold, de kan se via deres tv-boks, direkte på tv’et. Det er relevant, hvis man f.eks. har brug for et ekstra tv i huset eller man har et sommerhus, hvor der ikke er tv-stik”, fortæller Jacob Mortensen, tv- og bredbåndsdirektør i YouSee.

Samsung lancerede styresystemet Tizen i 2015, og alle tv fra 2016 og frem har et Tizen-styresystem og vil derfor kunne bruge den nye app.

YouSee fortæler at ‘live tv’ er det centrale omdrejningspunkt. Med app’en får kunderne adgang til en tv-oplevelse, som de kender fra deres tv-boks.

Eller næsten, for der er ingen tv-guide i denne app og dermed heller ikke den nemme adgang til arkiv-tv som det kendes fra tv-boksen. Søgning er der heller ikke. Der er dog adgang til arkiv-tv per tv-kanal, men selve betjeningen og måden at finde interessante programmer frem på, er begrænset i denne app sammenlignet med YouSee-boksene.

 

 

LG og Apple TV på vej

“Sidste år lancerede vi en app til de af vores kunder, der har et Android tv, og nu tager vi næste skridt, idet vi som den første distributør herhjemme har udviklet en app til alle med et nyere Samsung-tv”, fortæller Jacob Mortensen

“Vi har desuden en app til LG på tegnebrættet og vil på sigt også gerne give vores kunder med Apple TV eller et andet smart tv mulighed for at få al den underholdning, de har hos os, op på den store skærm”.

Han understreger dog, at YouSee fortsat er i udviklingsfasen og derfor først på et senere tidspunkt kan melde ud, hvornår flere tv-apps bliver lanceret.

 

 

Tilgængelighed

‘YouSee Tv & Film’hentes som en normal app via ‘Apps’ menupunktet i Samsung smart tv (Tizen).

Der kræves et YouSee login og app’en kan kun benyttes hvis der er en eller flere YouSee tv-bokse (Humax) tilknyttet husstanden.

 

Fakta om YouSees nye app til Samsung-tv med Tizen-styresystem

”YouSee Tv & Film” hentes som en normal app via ”Apps” menupunktet i Tizen brugerfladen.
Brugerne logger ind med deres normale YouSee-login.
Herefter har brugerne adgang til det samme indhold, som de har på deres YouSee Tv & Film-tjeneste og deres tv-boks (dog kan de ikke optage programmer).
Streaming-tjenesten YouSee Tv & Film er gratis for alle YouSee tv-kunder.

 

Annonce:
Forrige artikelDynaudio opdaterer Xeo-serien af trådløse højttalere
Næste artikelMac, Apple Watch og tredjeparts-apps kan også crashes med indisk tegn
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.