Forside Produkter Mobil

Apple kigger på iPhone-design uden kamerahak nu

-

Apple vil af med kamerahakket. Det der er i toppen af iPhone X og som ventes på alle iPhone-modeller i år.

Det seneste rygte fra de asiasiske produktionsmiljø er at Apple er begyndt at kigge på mulighederne for at slippe af med det kamerahak i toppen af skærmen, som blev introduceret med iPhone X.

Annonce:

Kamerahakket indeholder funktioner som front kamera, ansigtsgenkendelse og en sensor der måler afstanden til ansigtet.

I år ventes der hele 3 nye iPhones med samme type kamerahak, ligesom andre smartphone-fabrikanter er begyndt på samme, som det ses på nedenstående billede (som ikke engang er komplet).

 

 

Men nu lader det til at Apple vil af med kamerahakket igen. Ikke i år, men på de iPhone-modeller som de forbereder til 2019.

Det fortæller en repræsentant fra produktionsmiljøet til det koreanske medie Etnews. Repræsentanten fortæller at Apple lige nu er i kontakt med de relevante firmaer (Samsung og LG?) om hvordan der kan laves iPhones hvor kamerahakket er væk.

“Apple decided to get rid of notch design starting from 2019 models and is having discussions with relevant companies. It seems that Apple is planning to implement full-screen that is more complete to its new iPhones”, fortæller repræsentanten til Etnews.

Det tyder på at de går efter et design med fuld skærm kant til kant, men altså først fra 2019. Rygtet siger ikke noget om hvordan de teknisk vil løse placering af kamera, FaceID mv.

For de iPhones der kommer i år går rygtet på 3 modeller, alle sammen i et ‘iPhone X’-lignende design (med kamerahak) hvor den ene telefon skulle blive en jumbo på hele 6,5″ med OLED display.

 

 

Annonce:
KILDEetnews
Forrige artikelDiscoverys opkøb af Scripps network på plads
Næste artikelHuawei lancerer prisbillig smartphone med dual-cam
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.