Forside Nyheder

Disney-figurer kan nu bruges som AR Emoji på GALAXY S9

-

Da Samsung annoncerede GALAXY S9 var den største nyhed, der ikke havde noget med kameraet at gøre, AR Emoji.

De animerede figurer, der kan efterabe din mimik og som du kan bruge til at sende en indtalt besked med, blev introduceret med muligheden for at lave en Bitmoji-agtig avatar af dig selv.

Annonce:

Det var det, der gjorde AR Emoji lidt mere interessant end Animoji på iPhone X, der kun har forudbestemte dyrefigurer at vælge imellem.

Men nu har Samsung lige skruet op for konkurrencen med iPhone X. De har introduceret et par andre dyr, nemlig to mus med fornavnene Mickey og Minnie.

De to Disney-figurer kan downloades som AR Emoji et led i et større Disney-fremstød, der også senere vil inkludere figurer fra ’Frozen’ og ’The Incredibles’ i forbindelse med fortsættelsen til sidstnævnte, der snart har premiere.

Du kan altså få Mickey eller Minnie Mouse til at tale med din stemme og efterligne din mimik og sende animationen til en anden glad Disney-fan.

Introduktionen af kendte tegnefilms-figurer kan muligvis gå hen og være lidt af en genistreg for Samsung, der ud over at bruge AR Emoji’erne som reklameplads ved at promovere for eksempel ’The Incredibles 2’ også kan bruge funktionen til at tiltrække fans af forskellige Disney-universer.

Det er f.eks. ikke umuligt at forestille sig, at du i fremtiden vil kunne bruge figurer fra Star Wars eller Marvel Cinematic Universe, hvilket kan tiltrække endnu flere mennesker.

Man kan dog undre sig over, hvorfor det ikke er Apple, der er kommet først med denne funktion, siden Apple er kendt for at have et tæt samarbejde med Disney, hvor de to firmaer for eksempel har hinandens bosser siddende i de respektive bestyrelser.

Annonce:
Forrige artikelNy ‘Infinity War’-trailer – nu med ENDNU flere superhelte
Næste artikelDet siger DR: Nødvendigt med omfattende reduktioner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.