Forside Produkter Mobil

Foto-duel: Galaxy S9+ mod iPhone X

-
Hvem har det bedste kamera – iPhone X eller Samsung Galaxy S9+

Ikke et år uden en duel mellem Apple og Samsung. Ligesom altid er det en lille uvidenskabelig foto-duel mellem de to flagskibe iPhone X og den nye Samsung Galaxy S9+. Vi kårer ingen vinder. Det lader vi jer om.

Fælles for alle billeder, er at de er taget inden for 4-5 sekunder, og fra samme sted uden zoom og på auto mode. Alle billederne i ser her på siden er skaleret og web-optimeret, så det skal naturligvis tages med i vurdereringen.

Alle billeder starter med iPhone X billedet, og under dette er det Samsung Galaxy S9+, og vi har nummeret alle billeder, så i lettere kan kommentere dem.

Annonce:

Læs også: TEST: Samsung Galaxy S9+

Vi har taget 9 forskellige billeder rundt omkring i haven. Normalt er vi i Ebeltoft når Samsung frigiver deres telefoner til test, men i år er Samsung tidligere ude, så i må nøjes med lidt billeder fra haven. På billedet af huset, kan jeg fortælle at det er konjekturen i muren der er vigtig. Ingen af billederne rammer farven 100%, men Galaxy er tættest på.

Her er original billederne

Flere har spurgt om vi ville smide de originale billeder som som ikke er komprimeret – Selvfølgelig vil vi det.

Her er et link til download.

Fortæl hvad i synes i kommentarfeltet.

 

01: Vandkande

02: Sten på trappe

03: Marley – Westie

04: Mos på træ

05: Havestole i skyggen

06: Luftkanal og pudset mur

07: Fuglehus på træ

08: Kedelig plante uden meget farve

09: Appelsintræ i Orangeri

Annonce:
Forrige artikelWestworld sæson 2: HBO frigiver billedserie
Næste artikelOculus’ standalone-headset kan komme på gaden til maj
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.