Forside Produkter Mobil

Her er smartphonen som ældre kan forstå

-

Ny smartphone skal hjælpe flere seniorer ind på smartphonemarkedet.

Den svenske mobilproducent Doro har netop lanceret en ny smartphone særligt henvendt til smartphone-novicer.

Annonce:

Målrettet den del af den ældre generation der endnu ikke er kommet igang med en smartphone fordi de almindelige smartphones virker for avancerede og uoverskuelige.

Det vil Doro 8035 gøre op med. En telefon designet til at assistere brugeren, lige fra telefonen tændes første gang til den daglige brug.

De indledende indstillinger er en trin-for-trin-guide, der skræddersyer telefonens opsætning til den enkelte brugers teknologiske niveau og behov.

Doros nye smartphone tager også højde for særlige behov i forbindelse med nedsat syn eller hørelse.

Telefonen kan levere en høj og tydelig lyd, er god at holde ved, er robust og har flere fysiske taster.

“I modsætning til andre smartphones kan du på Doro 8035 vælge mellem en traditionel Android-grænseflade, dog stadig tilsat masser af Doro’s DNA som tydelige ikoner og overskuelige menuer, eller Doros egen intuitive og handlingsbaserede grænseflade, der gør det simpelt og nemt for brugeren at navigere rundt i telefonen”, fortæller Rudi Iversen, Country Manager for Doro i Danmark.

 

Doro 8035 smartphone for seniorer

Pris og tilgængelighed

Doro 8035 koster kr. 1.699,- (tjek dagspris)

Er klar til salg i butikkerne nu.

 

Doro 8035

Nem navigation

Når Doro 8035 tændes første gang vil en trin-for-trin guide hjælpe med at finde både den rette navigationsindstilling og brugerflade baseret på brugerens behov og teknologiske erfaring.

Med “Easy Mode” får man en brugerflade, der er ekstra nem at navigere i og forstå, men stadig omfattende nok til at tilbyde de samme fordele som en smartphone. “Standard Mode” minder derimod mere om en klassisk Android-opsætning – dog forbedret med Doro’s signaturelementer som store, kontrastfyldte ikoner og tekst samt en “Jeg vil-knap”, der fungerer som genvej til mange funktioner.

Det er muligt at skifte løbende mellem de to opsætninger, hvis man fx er startet på easy-mode, men med tiden føler sig klar til at udforske mulighederne ved en standardopsætning.

 

Pårørende hjælper på afstand

Doro 8035 kommer også med Team Viewer-funktionen, der tillader fuld fjernadgang til telefonen for fx pårørende.

Smartphonens indstillinger kan også administreres via mydoromanager.com, hvor brugeren selv eller et familiemedlem kan sidde ved egen computer og fx skrue op for lyden eller lave backup af billeder.

Det er også muligt at se, hvor ens mobil befinder sig – og endda ringe op til den – hvis man har forlagt den. Endelig kan man også bruge systemet til at låse sin telefon, hvis den er blevet tabt eller stjålet.

 

Annonce:
Forrige artikelApples Eddy Cue: Nej, vi køber ikke Netflix
Næste artikel20 år undervejs: GPS afløser klar i 2020
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.