Forside Nyheder

’House of Cards’-teaser dukkede op under Oscars

-

Der er stadig lang tid til efteråret, men nu har vi en lille fornemmelse af, hvordan den sidste sæson af ’House of Cards’ kommer til at se ud.

Netflix, der fik en Oscar i hus, da dokumentaren ’Icarus’ vandt i sin kategori, brugte også Oscar-festen til at løfte sløret for en ’House of Cards’-teaser. Det skete i en af de amerikanske reklameblokke, der typisk ikke transmitteres til udlandet.

Annonce:

Teaseren afslører ikke så meget andet end, hvad vi allerede ved: Claire Underwood er præsident. Hun ser lidt anderledes ud end sædvanligt, men der er intet, der tyder på, at hun er mindre skruppelløs i denne sæson, end hun har været tidligere.

Frank Underwood er ikke at finde nogle steder, naturligvis. Kevin Spacey blev smidt ud af serien efter anklager om sexchikane, hvilket var tæt på at lukke serien ned i utide. I stedet blev Netflix heldigvis enige med seriens producere om at fortsætte med Robin Wright i front i stedet.

Serien gentoptog optagelserne i slutningen af januar og forventes klar til at blive streamet af Netflix-abonnenterne til efteråret. Den sidste sæson kommer til at bestå af otte afsnit.

 

Annonce:
Forrige artikelYouSee mobilkoks vokser: Nu kan 1,85 mio. være berørt (løst)
Næste artikelSpotify advarer pirat-abonnenter
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.