Forside Nyheder

HTC Vive går ‘Pro’ – her er pris og levering

-

Det nye VR-headset ‘HTC Vive Pro HMD’ kommer til april. Samtidig sænkes prisen på standard HTC Vive.

Det nye VIVE PRO HMD headset til Virtual Reality er målrettet pro-brugere, og vil de første 2 måneder blive leveret med en 6-måneders prøveabonnement på Viveport.

Annonce:

Viveport er HTC’s tjeneste for VR-indhold og via det medfølgende abonnement kan der frit udvælges op til 5 titler per måned, ud fra et bagkatalog på 400 titler.

Prisen for Vive Pro bliver € 879, svarende til ca. 6.600 kr. omregnet, og med lanceringen der falder prisen for standard Vive til € 599 (ca. 4.500 kr. omregnet).

Det nye Pro VR-headset kommer med dual-OLED displays med en opløsning på sammenlagt 2880×1600 pixels, hvilket øger opløsningen med 78% sammenlignet med standard-udgaven. Det øger skarpheden og realismen.

Der er integrerede hovedtelefoner med aktiv støjreduktion, og hovedbøjlen har fået et nyt design der ballancerer brillernes vægt og med en simpel justering tilpasses brugere med briller.

Virker også med SteamVR Tracking 1.0 and 2.0.

 

 

Pris og tilgængelighed

HTC Vive Pro HMD koster € 879, svarende til ca. 6.600 kr. omregnet.

Sælges fra d. 5. april.

 

Annonce:
Forrige artikelApples hemmelige displayfabrik arbejder med microLED
Næste artikelLG sætter WebOS fri som Open Source
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.