Forside Nyheder

Ny trailer til ‘Westworld’ sæson 2 skruer op for dramatikken

-

HBO annoncerede igår, at der ville komme en ny trailer til ’Westworld’ idag.

Løftet blev holdt, og hvis man gerne vil have påskefreden forstyrret af en gruppe meget menneskelige robotter, der ser ud til at være i gang med en revolution, kan man se den herunder.

Annonce:

Der er skruet godt op for både action og dramatik i den nye trailer, der kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på én, når f.eks. Ed Harris truer med at ”brænde hele lortet ned” og blide Dolores, spillet af Evan Rachel Wood spørger ”Hvorfor skulle du dog være bange for mig?”

Man kan glæde sig over at se, at Jeffrey Wright stadig er med i serien som Bernard, der prøver at finde ud af, hvordan det hele hænger sammen, og glimt af Jimmi Simpson tyder på, at vi ikke er færdige med at se flashbacks fra Westworlds fortid. De, der har set første sæson (og dem, der ikke har, skal absolut stoppe med at læse nu, for her kommer der en spoiler) vil huske, at han jo spiller den unge version af Ed Harris ’Man in black’.

Der er glimt fra en masse action-fyldte scener og ikke mindst er der også et hurtigt glimt af Westworlds søster-park, Shogunworld, der nok skal bringe en interessant dimension ind i serien. Det hele sker til tonerne af en dyster orkester-udgave af Nirvanas ’Heart-Shaped Box’.

Anden sæson af ’Westworld’ får premiere 22. april.

 

Annonce:
Forrige artikelMålrettet spamangreb mod vores kommentarspor
Næste artikelGoogle filtrerer ”Kodi” fra på grund af pirateri…sådan da
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.