Forside Produkter HiFi & Surround

Ny type multirum: Google Home kan parres med Bluetooth-højttalere

-
Google Home Mini (tv) kan nu forbinde til andre Bluetoothhøjttalere

Google har lyttet til brugernes ønsker, og er klar til at lade musikken flyde fra Google Home til hjemmets Bluetooth-højttalere.

Google Home er smarthøjttalere med indbygget taleassistent. Lige nu fås de ikke herhjemme, men produkterne ventes på markedet såsnart taleassistenten Google Assistant kommer til Danmark.

Da Googles annoncerede i februar at Assistant ville komme til Danmark indenfor få måneder, så er der en god chance for at Home-produkterne følger med derefter.

Annonce:

Se også: Google Assistant på vej til Danmark – på dansk!

 

Par Google Home med Bluetooth-højttalere

Google fortæller at de med denne funktion har lyttet til hvad brugerne af deres Home-produkter har efterspurgt, nemlig muligheden for at kunne spille på flere højttalere og ikke nødvendigvis Googles.

Så har du en Bluetooth højttaler der lyder bedre end eksempelvis den lille Google Home Mini (billedet ovenfor) så kan du nu få Home Mini til at spille musik, podcasts mm. over Bluetooth til andre af hjemmets højttalere.

Parringen styres via app’en til Google Home, og flere højttalere kan grupperes til multirum.

 

 

Annonce:
Forrige artikelDenon HEOS HS2 soundbar, med hi-res musik og Alexa
Næste artikelKassetteafspilleren vender tilbage med hi-res audio
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.