Forside Nyheder

Officielt: Her er Samsungs nye TV-lineup

-
Samsung Q7F QLED TV

Samsung har netop præsenteret årets nye TV-produkter på et event i New York.

Ved onsdagens lanceringsevent i New York præsenterede Samsung nye detaljer for årets TV-lineup. Foruden de nye QLED-flagskibsmodeller præsenteres også Samsungs nyheder inden for UHD, Premium UHD og Ultra-Large-Screens.

Med flere nye funktioner viser Samsung blandt andet, hvordan TV’et naturligt kan integreres i indretningen af det smarte hjem. Både visuelt (som på billedet ovenfor) og bogstaveligt, ved at TV’et kan blive centralt i styringen af det intelligente hjem.

Annonce:

Netop den visuelle integration med interiøret, en funktion som Samsung kalder ‘Ambient Mode’, er blandt de største nyheder i år. Istedet for at TV’et viser en sort skærm når det ikke bruges, så kan det sættes til at vise billeder, og det kan – som billedet øverst viser – også bruges som en kamuflering af TV’et, så det næsten bliver et med tapetet.

Blandt nyhederne er desuden en ny panelkonstruktion med teknologier Samsung har døbt ‘Carbon Mesh’ og ‘Direct Full Array’ baggrundsbelysning, samt nye smarte funktioner, som en forenklet installationsproces og en opdateret udgave af One Invisible Connect-kablet.

Der kommer også flere af de større TV i år, på 75″ eller derover. Dette fordi flere markeder efterspørger helt store TV.

“Det her er helt klart vores mest innovative og sofistikerede portefølje til dato. Vi ønsker at imødegå den interesse for design og sans for detaljen, som vi oplever hos forbrugerne i dag”, fortæller Tommy Nilsson, ansvarlig for TV/AV for Samsung i norden.

De modeller der kommer til Danmark af QLED TV hedder Q9F, Q8C, Q8F og Q7F. C er buede TV (Curved) mens F er flade modeller (Flat).

Så Samsung har ikke helt lagt de buede tv i graven, som de øvrige tv-producenter. Det vil fortsat være muligt for fans af dette, at erhverve hhv. et 55” og et 65” buet TV i 8-serien af deres QLED TV.

 

Samsung Q8C buet QLED TV

 

Nyheder fra årets TV-lineup

Sådan beskriver Samsung selv de forskellige nyheder i deres 2018 lineup af TV.

 

Ambient Mode

For at understøtte QLED TV’ets dekorative funktion, særligt når det er slukket, har Samsung tilføjet funktionen Ambient Mode.

Med denne funktion kan skærmen fyldes med mønstret eller farven på den væg, som fjernsynet er monteret på og kombinere det med praktisk information som et ur eller dagens vejrudsigt.

Ambient Mode justerer automatisk lysstyrken og farvetonen på skærmen efter rummet med en lyssensor. Hvis ingen er i rummet, slukkes Ambient Mode for at spare energi.

 

Direct Full Array

QLED topmodellen Q9F er udstyret med funktionen Direct Full Array som kontrollerer LED lyset med stor præcision ved hjælp af vidvinkel linser. Resultatet er en fantastisk billedkvalitet med lysstyrke og farve i kombination med den dybdeskabende sort.

 

One Invisible Connection

Samsung har videreudviklet One Invisible Connection-kablet, som nu også integrerer strømforsyningen i det transparente kabel, der går fra One Connect-boksen til TV’et.

Løsningen er den første til at levere en enkel og stilren ledning til både strøm og data. Kablet er lavet af Teflon, der er modstandsdygtig over for høj varme og kendt for dets holdbarhed.

Fordelen er, at man får større frihed til at indrette sit hjem, når digitalbox og andre enheder kan tilsluttes One Connect-boksen og placeres ude af syne og med afstand fra TV’et, og derefter tilsluttes skærmen med et enkelt og diskret transparent kabel.

 

Smart TV og Samsung Smart Things App

De tidligere separate enheder Smart View, Smart Home og Samsung Connect bliver nu samlet i den nye integrerede app Samsung Smart Things App.

I den forbindelse forenkles installationsprocessen så brugeren kan anvende sin smartphone til stort set hele installationsprocessen.

 

Samsung Q9F topmodel QLED TV

 

Samsung 2018 TV-lineup

Her er de enkelte modeller og størrelser der kommer i årets tv-lineup fra Samsung.

Årets TV-lancering indeholder over elleve modeller bestående af både QLED, Premium UHD, UHD og Ultra-Large-Screens, som vil være tilgængelige i både flade og buede designs i forskellige størrelser.

 

QLED TV

De nye QLED-modeller omfatter: 2018 Q9F (55”, 65”, 75”), Q8C (55”, 65”), Q8F (55”, 65”), og Q7F (55”, 65”, 75”).

De har forbedret farve- og kontrastgengivelse, HDR10+ kompatibilitet, Ambient Mode, Smart TV-opdateringer, One Remote Control og One Invisible Connection.

 

Premium UHD

De nye modeller i Premium UHD-serien 2018 er NU8505 (55/65”) og NU8005 (49/55/65/75/82”).

Premium UHD har funktioner som Dynamic Crystal Color, HDR10+ kapabilitet, stilrene installationsløsninger samt opdateringer til Smart TV med One Remote Control.

 

Samsung NU7400 UHD LED TV

 

UHD

De nye modeller i UHD-serien 2018 er NU7405 (75/65/55/49″) og NU7505 (49/55/65”), samt NU7105 (75/65/55/49″), NU 7125 (43/40’’) og NU7305 (49/55/65’’) som alle har kapacitet til at afspille op til 4K UHD og HDR materiale.

De har et slankt og stilfuldt design og er enkle at installere med Smart TV-funktioner.

 

Ultra Large Screen TV

Modellerne NU8005, Q7FN og Q9F vil, lige som ovennævnte, være tilgængelige i størrelser fra 75 tommer og opefter. Efterspørgslen på disse størrelser har været stigende på det seneste for at få en mere imponerende og stærk TV-oplevelse derhjemme.

Under lanceringen i New York blev det store 146-tommers TV ’The Wall’, der er baseret på modulær Micro LED-teknologi, igen vist frem, og Samsung bekræftede endnu engang at det kommer til salg senere i år (rygtet siger august).

 

Soundbar med Dolby Atmos

I løbet af året lanceres Samsungs nyeste soundbar N960 med Dolby Atmos®, der forbedrer seeroplevelsen i hjemmet gennem sin kraftfulde surroundlyd.

 

Samsung Q7F QLED TV

 

Pris og tilgængelighed

Priser på Samsung 2018 QLED TV

75″ Q9F kr. 44.990,-
65″ Q9F kr. 29.990,-
55″ Q9F kr. 22.990,-

65″ Q8C (buet) kr. 24.990,-
55″ Q8C (buet) kr. 17.990,-

65″ Q8F kr. 23.990,-
55″ Q8F kr. 16.990,-

75″ Q7F kr. 34.990,-
65″ Q7F kr. 22.990,-
55″ Q7F kr. 14.990,-

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.