Forside * Featured

Stofa og Boxer melder sig klar til fri TV-roaming

-
Stofa og Boxer klar til ‘TV-roaming’ i EU. Foto: recordere.dk

Stofa og Boxer melder sig nu også klar til at følge EU’s regler om TV-roaming, og fra 1. april kan Stofa og Boxer kunder gratis se TV via web og app fra alle EU lande.

I forbindelse med YouSee’s udmelding forleden kontaktede Recordere.dk alle de danske TV udbydere, for at høre om de var klar til at følge de nye EU regler om mulighed for at kunne tage sine TV kanaler med sig på rejser i EU lande.

Nu har Stofa og Boxer meldt tilbage, at de naturligvis også er klar til at følge de gældende EU regler på området.

Annonce:

 

Sune Nabe Frederiksen, direktør i Stofa

 

Stofa og Boxer: Klar fra 1. april

Det betyder at fra 1. april 2018 kan web-tv fra både Stofa og Boxer også ses fra udlandet, indenfor EU.

De nye EU-regler og ophævelsen af geoblokeringen træder i kraft 1. april, hvor vi også er klar”, fortæller Sune Nabe Frederiksen, der er direktør for Stofa A/S, til recordere.dk, og han fortsætter:

“Det betyder, at både Stofas og Boxers tv-kunder vil kunne tage deres tv-kanaler med sig på ferien i EU-landene via web eller app. Det kommer ikke til at koste ekstra for kunderne”.

Se også: YouSee fjerner geoblokering fra 1. april

 

Waoo: Vi arbejder på det

Hos Waoo er meldingen lige nu at der også arbejdes på en løsning.

“Vi er i gang med arbejdet frem mod dette, men kan endnu ikke sætte en dato på”, fortæller Mia Belland Sølvsten, der er marketingkoordinator & PR-ansvarlig hos Waoo, til recordere.dk

 

Denne artikel er en del af serien: EU-streaming

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.