Forside Indhold og distribution Film

Telmore: Få TV 2 Play og HBO Nordic med på ferien

-
Foto: TDC / Telmore

Telmore er også klar til EU-streaming af tv og musik per 1. april, også for de tilknyttede streamingtjenester.

Fra 1. april kan TELMORE Play-kunder tage alle underholdningstjenester med sig i hele EU. Foruden digitalt læsestof og musikindhold bliver det fra den dato også muligt at tage tv- og filmstreamingtjenesterne med sig på mobilen.

Det er de nye EU-regler der fra 1. april sætter al indhold frit på tværs af de europæiske landegrænser, og det betyder, at TELMOREs Play-kunder fra den dato kan streame indhold fra HBO Nordic, TV 2 Play, CMORE og Min Bio, når de krydser den danske grænse og rejser til et andet EU-land.

Annonce:

“Nu bliver den blokering ophævet pga. nye EU-regler, så vi om ganske få uger kan tilbyde vores Play-kunder et endnu bedre produkt, fordi man kan få glæde af hele sin underholdningspakke i alle EU-lande”, fortæller Jens Grønlund, direktør for TELMORE, og fortsætter:

“Vi ved, at efterspørgslen og behovet er der. Allerede i dag kan vi se, at vores kunder er glade for og interesserede i at bruge løs af deres underholdning, når de bevæger sig uden for Danmarks grænser”.

 

Fakta – TELMORE Play i EU

– Som TELMORE Play-kunde kan du fra 1. april streame alt det indhold, du har adgang til i Danmark, i hele EU samt Norge, Island og Lichtenstein.
– Har du adgang til underholdningstjenesterne TELMORE Musik, Flipp, eller Bookmate, kan du også tage disse med uden for EU til resten af Verden. Sådan er det i dag, og det gælder også fremover.
– Når du er på wifi i andre EU-lande, kan du streame alt indhold ubegrænset – og samtidig undgår du at bruge af din roaming-pakke på mobilabonnementet.
– Du kan tage din underholdningspakke med dig i op til 30 dage ad gangen. Herefter skal du bruge din enhed i Danmark, før du kan bruge din pakke i EU igen.
– Top-10 over de lande, hvor TELMORE Musik benyttes oftest: 1. Spanien, 2. Tyskland, 3. Sverige, 4. Italien, 5. USA, 6. Grækenland, 7. Norge, 8. UK, 9. Frankrig og 10. Østrig.

 

Denne artikel er en del af serien: EU-streaming

Annonce:
KILDETDC
Forrige artikelRecordere besøger Netflix: Kom med bag kulisserne
Næste artikelGoogle lukker af: Android P gør det sværere at spionere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.