Forside * Featured

Airplay 2 er med i næste iOS – ihvertfald for nu

-

AirPlay 2 er blevet udskudt tidligere, men nu er den med i næste iOS 11.4

Selvom Apple ikke officielt har meldt nogen lanceringsdato ud for det kommende AirPlay 2 med multirum, så var det noget der blev kædet sammen med smarthøjttaleren HomePod, da den var på første kig under udviklerkonferencen i WWDC tilbage i juni sidste år.

Annonce:

HomePod blev derefter først annonceret til lancering i december, siden blev det udskudt til begyndelsen af 2018, og da den endelig kom til salg d. 9. februar var det uden AirPlay 2.

I ventetiden har flere fabrikanter meldt sig klar med AirPlay 2, altså når Apple vælger at lancere. Fra Danmark er det bl.a. Bang & Olufsen og Libratone.

Men nu er der måske håb forude. For mens AirPlay 2 var med i den seneste iOS 11.3 i et tidligere stadie, så pillede Apple det ud af den version senere.

Men nu er AirPlay 2 igen dukket op, denne gang som en del af næste iOS 11.4 hvor første udvikler-beta er frigivet. Så må vi se om Apple beholder det som en feature denne gang, for så er der håb om en lancering af de nye trådløse mulighed til maj.

Se også: Fokus på Airplay 2 – Hvad er det?

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.