Forside Nyheder

Amazon laver ’A League of Their Own’ som tv-serie.

-

Penny Marshall’s ’A League of Their Own’ var et af de tidlige 90’eres største filmhits.

Filmen fra 1992 om de kvindelige baseball-spillere under 2. verdenskrig havde Tom Hanks og Geena Davis i hovedrollerne, og var med til at sætte tonen for 90’ernes inspirerende komedier.

Nu vender den tilbage i tv-serieform. Hollywood Reporter skriver, at Amazon har tænkt sig at køre filmen i stilling som serie, der blandt andet skal skrives af Abbi Jacobson fra den hylemorsomme serie ’Broad City’ og Will Graham fra en anden Amazon-serie, ’Mozart in the Jungle’.

Hvornår serien lander er stadig uvist, men der er endnu ikke meldt noget ud om, hvem der skal spille hovedrollerne – så man kan nok godt regne med, at der går lidt tid endnu.

Det skulle dog være ret sikkert, at filmens karakterer, som f.eks. Geena Davis’ Dottie, ikke kommer med over i serien. Derudover handler serien stadig om det samme baseball-hold og den samme periode under 2. verdenskrig, hvor kvinderne kæmpede for at få deres egen baseball-division.

CBS prøvede kort efter filmens premiere at kapitalisere på dens store succes ved billetlugen med en sitcom baseret på filmen. Det var i 1993, men serien døde hurtigt igen dengang.

Annonce