Forside Nyheder

Amazon laver ’A League of Their Own’ som tv-serie.

-

Penny Marshall’s ’A League of Their Own’ var et af de tidlige 90’eres største filmhits.

Filmen fra 1992 om de kvindelige baseball-spillere under 2. verdenskrig havde Tom Hanks og Geena Davis i hovedrollerne, og var med til at sætte tonen for 90’ernes inspirerende komedier.

Nu vender den tilbage i tv-serieform. Hollywood Reporter skriver, at Amazon har tænkt sig at køre filmen i stilling som serie, der blandt andet skal skrives af Abbi Jacobson fra den hylemorsomme serie ’Broad City’ og Will Graham fra en anden Amazon-serie, ’Mozart in the Jungle’.

Hvornår serien lander er stadig uvist, men der er endnu ikke meldt noget ud om, hvem der skal spille hovedrollerne – så man kan nok godt regne med, at der går lidt tid endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skulle dog være ret sikkert, at filmens karakterer, som f.eks. Geena Davis’ Dottie, ikke kommer med over i serien. Derudover handler serien stadig om det samme baseball-hold og den samme periode under 2. verdenskrig, hvor kvinderne kæmpede for at få deres egen baseball-division.

CBS prøvede kort efter filmens premiere at kapitalisere på dens store succes ved billetlugen med en sitcom baseret på filmen. Det var i 1993, men serien døde hurtigt igen dengang.

Annonce