Forside Nyheder

Amazon teaser ny, kubistisk Fire TV-boks

-

Amazon er tilsyneladende på vej med en ny type TV-boks, der kan noget mere end deres nuværende tilbud.

Helt tilbage i september sidste år kom det Amazon Fire TV-fokuserede site AFTVNews med, hvad der tilsyneladende var et lækket foto af en ny, kube-formet boks i Fire TV-familien. Men ingen anede, hvad det var for noget.

Annonce:

Nu har Amazon imidlertid bekræftet eksistensen af boksen. En ny website fungerer som en teaser for boksen, hvor man kan skrive sig op til at få mere at vide. Et interessant aspekt af dette er, at Amazon på websiden kalder boksen for Fire TV Cube, selvom dette ikke er et officielt navn, men derimod et navn givet til boksen af Fire TV-fans, der har diskuteret emnet siden september.

Det er selvfølgelig et ret logisk navn, men enten har fans gætte rigtigt eller også har Amazon besluttet sig for at bruge fan-navnet til at starte med, så alle ved, hvad der er tale om.

Navnet synes dog at være bekræftet af en læser af websitet Engadget, der har opdaget, at den nye boks er nævnt i manualen til en Ethernet-adapter, han har købt til sin Fire TV – under navnet Fire TV Cube.

Vi ved dog ikke, hvad Fire TV Cube kan, som Fire TV-dongles og flade bokse ikke kan. Meget tyder dog på, at den kommer til at stikke af i forhold til de andre Fire TV-produkter. Hovedargumentet herfor er, at den fylder meget mere end de andre Fire TV-produkter, så der må være et eller andet ombord, der kan noget nyt.

Foto: AFTVNews

Informationerne fra ovenstående manual indikerer, at boksen ikke kan nøjes med strøm fra USB, men skal bruge en strømforsyning.

Hvis AFTVNews-billedet skal tages for gode varer, er der en Echo-højttaler indbygget i boksen, hvilket kan ses på kontroll-knapperne på overfladen. Med andre ord er der gode chancer for at Fire TV Cube simpelthen er en Echo-højttaler med Alexa, der samtidig kan fungere som Fire TV.

Om det betyder, at der bliver mulighed for at gøre mere, end man allerede kan ved at tale til Alexa gennem Fire TV-fjernbetjeningen, vil tiden vise.

 

Annonce:
Forrige artikelOnePlus 6 vises frem for verden 16. maj
Næste artikel’Jack Ryan’ har først premiere til august – men er allerede blevet fornyet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.