Forside Produkter Mobil

Apple arbejder på berøringsfri betjening og buede displays

-
Foto: Shutterstock.com

Erhvervsmediet Bloomberg fortæller at Apple arbejder på at løfte betjeningen til at være berøringsfri samt at få buede displays klar til iPhone.

Apple vil gøre det muligt at styre udvalgte funktioner med fagter og skærmene bliver buede. Det skriver erhvervsmediet Bloomberg, der har talt med personer med kendskab til udviklingen hos Apple.

Berøringsfri betjening handler om at visse funktioner skal kunne betjenes uden at fingrene fysisk rører displayet. Det kunne være en swipe i luften for at bladre, ændre volumen og andre ting. Teknologien vil også kunne afkode afstanden mellem fingre og display og bruge det som en del af betjeningen.

Det ligger dog lidt ude i fremtiden. Bloombergs kilder mener at der nok går to år endnu, inden teknologien er moden til at dukke op i egentlige produkter. Altså forudsat at Apples nuværende forskning i nye måder at betjene enhederne på også ender som et produkt, og ikke skrottes undervejs.

Vidste du at iPhone X har en buet OLED skærm? Hvis ikke så er du undskyldt, for buen er så svag at den knap nok kan ses med det blotte øje. Men nederste del af skærmen på iPhone X buer svagt indad.

Senere kan der dog komme mere synlige buer på iPhone, for Bloombergs kilder fortæller at det er en anden ting der arbejdes med i Apples udviklingsafdeling lige nu. Ikke buede kanter som på Samsung Galaxy S, men et display der buer indad fra top til bund a la en banan.

 

 

Annonce