Forside Nyheder

Atari VCS kommer først til næste år, men kan bestilles om en måned

-

Retro-gamere må væbne sig med tålmodighed.

Spilkonsollen, der tidligere hed Ataribox og nu hedder Atari VCS, kommer snart til salg. Eller rettere, den kommer i forsalg.

Annonce:

Om en måned, 30. maj, vil man kunne lægge billet ind på et eksemplar af Atari VCS. Men derefter skal man sætte sig ned og tage sig en meget lang pause og adskillige kopper kaffe, inden man kan få lov at bruge den.

Der går mellem et halvt til et helt år, før den rent faktisk kommer hjem i disse fans’ stuer. Årsagen er, at Atari har valgt at gå crowdfunding-vejen med VCS. Og det betyder, at det første sted, konsollen kommer til salg, er på IndieGoGo.

Det betyder, at der først skal laves et indsalg via crowdfunding-sitet, og så skal der laves en vurdering af, hvor mange eksemplarer, der skal produceres, og så skal disse rent faktisk fremstilles og sendes til kunderne.

Så der kommer til at gå noget tid. Til gengæld kommer vi til at vide nogenlunde præcist, hvad konsollen kan, når IndieGoGo-sitet går live om en måned.

Atari har dog allerede afsløret, at VCS kommer med Atari Vault, en samling af mere end 100 klassiske Atari-spil som ’Centipede’ og ’Asteroids’. Men VCS kommer også til at kunne afvikle moderne spil, for hardwaren understøtter 4K, HDR og 60fps-afvikling.

Annonce:
Forrige artikelAlexas far skrider hjemmefra
Næste artikelSamsung klar med mere lagerplads i Galaxy S9+
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.