Forside * Nyheder

Beosound 1 limited edition piano black

-
Beosound 1, piano black limited edition. Foto: Bang & Olufsen

Den populære 360-graders højttaler Beosound 1 er kommet i en limited edition piano black.

Lyden er større end den fysiske størrelse på højttaleren Beosound 1 umiddelbart beretter til, og måske derfor er både den model og ‘storebror’ Beosound 2 blevet sællerter hos Bang & Olufsen.

Nu kommer Beosound 1 i højglans sort i et begrænset oplag. B&O kalder den limited edition piano black.

Annonce:

 

Galleri

Galleri af modellen i piano black.

 

Pris og tilgængelighed

Bang & Olufsen BeoSound 1 koster kr. 9.995,-

Udgaven i piano black sælges hos udvalgte B&O-forhandlere.

 

Om Beosound 1

Beosound 1 er en to-vejs højttaler med bas i bunden og en fuldtone-enhed i toppen.

Højttaleren spreder musikken 360 grader rundt i rummet, og med en størrelse cirka som en termokande, der er det nemt at finde en plads til den i indretningen.

Den er bygget til brug alene eller sammen med andre B&O-produkter i multirum.

Der er indbygget batteri der holder i op til 16 timers trådløs musik på en opladning.

På toppen er der en stor volumenknap, og det er ikke touch men en knap der kører blødt og lækkert i kuglelejer. Ovenpå knappen er touch betjening for play/pause, hop frem eller tilbage.

Et tap og enheden tænder. Et tap og den går på pause. Et swipe og musikken skifter.

En særlig finesse er at højttaleren har en sensor indbygget så den ved hvorfra betjeningen kommer. Altså hvor personen der betjener den står.

Så når personen swiper fra venstre mod højre, eller fra højre mod venstre, så ved højttaleren hvad der er højre eller ventre for den person som betjener musiksystemet lige nu.

For med en 360-graders højttaler kan betjeningen jo kunne fra alle sider, men her har højttaleren forståelse for hvad der er højre og venstre lige nu, og det gør betjeningen uhyre simpel og intuitiv. Teknikken “tænker” for en.

Der understøttes forskellige streaming muligheder som Google Cast, AirPlay, DNLA og Bluetooth og der er integreret adgang til internetradio via TuneIn og til musiktjenesterne Spotify og Deezer.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.