Forside Nyheder

Denne hybrid-PC fra HP har seks kerner på CPU’en

-

Intels i9-CPU’er med seks kerner er så småt begyndt at tage springet fra desktoppen til laptops.

Men det betyder ikke, at man absolut skal bruge dem for at putte seks kerner i en bærbar PC. Det har HP netop bevist ved lanceringen af deres nye ZBook-modeller. Denne serie er til folk med behov for lidt ekstra computerkraft, og i toppen af serien sidder nu ZBook x360 G5.

Annonce:

Når en HP-laptop hedder noget med x360, indikerer det, at der er tale om en hybrid-pc, hvor skærmen kan vippes næsten 360 grader frem og tilbage. Sådan er det altså også på ZBook’en, hvor skærmen kan foldes bagover, så den også kan bruges som tablet.

Men det konfigurationen på indersiden, der gør ZBook x360 G5 til lidt af et monster. I stedet for en i9-processor sidder der en CPU fra Intels kraftige serverprocessor-serie, Xeon i den. Den er fra ottende generation af serien og har seks kerner ombord. Dette kombineres med et NVIDIA Quadro P1000-grafikkort, også så burde selv de tungeste spil kunne klares uden problemer på laptoppen.

Skærmen er på 15,6 tommer og kan fås i både 4K- og 1080p-udgaver. Et af problemerne med denne type laptop er, at batterilevetiden som regel ikke er fantastisk, men HP har sat ekstra batteri ind, så efter deres eget udsagn kan den køre 16 timer på en opladning. Det tager derudover kun en halv time at lade den op til 50%.

Der er også lanceret en række nye, knapt så ambitiøse modeller i ZBook-serien. ZBook x360 G5 er sat til at starte ved 1,499 dollar, når den lander i maj. Vi har ikke fået den danske pris bekræftet endnu, men man skal nok regne med en 11-12.000 kroner inklusive moms.

Annonce:
Forrige artikelSony er den store vinder i Spotifys børsnotering
Næste artikelTEST: A way out, et spil der skiller sig ud fra mængden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.