Forside Nyheder

Dokumenter bekræfter:  Nye Spectacles på vej fra Snap

-

Firmaet bag Snapchat er på vej med en ny model af deres Spectacles-smartbriller.

Det bekræfter nye dokumenter, som Snap, Inc. Har indsendt til den amerikanske telestyrelse, FCC, hvor modellen kaldes for ’Model 002’.

Annonce:

Brillerne beskrives som et ”wearable”-videokamera, men er bl.a. blevet indsendt til FCC, fordi de nu understøtter 802.11ac, og dermed kan smide videoer og fotos hurtigere på nettet.

Derudover er der ikke ret meget nyt i dokumenterne, f.eks. siges der ikke ret meget om designet. Flere medier spekulerer dog i, at designet bliver ændret, fordi der står i registreringen, at der ikke længere vil være påtrykt en FCC-tekst med telestyrelsens godkendelse, sådan som der feks. var på den første Spectacles-model.

I stedet vil FCC-identifikationsnummeret kunne tilgås elektronisk via Snapchat-app’en. Det kunne altså tyde på et mere elegant design, hvor der ikke er plads til FCC-oplysningerne.

Den første Spectacles-model blev ikke ligefrem noget giganthit, men Snap ser ud til at fortsætte deres strategi ufortrødent.

Annonce:
Forrige artikelVelkommen til TechRadar i Norden
Næste artikelNye iPhone 8-skærme virker ikke, hvis uafhængige reparatører skifter dem ud
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.