Forside Nyheder

HDR10+ klar til Blu-ray film

-

HDR10+ er et ‘gratis’ alternativ til Dolby Vision og snart kommer filmene.

HDR10+ er en videreudvikling af HDR10. Det er Samsung og Panasonic der står bag, men det er en standard alle frit kan adoptere, uden at betale royalties per solgt apparat.

Annonce:

Ved HDR10+ er der dynamiske metadata, helt ned på hver scene eller enkeltbilleder (frames). Ved at HDR-informationerne gøres dynamiske opnås et forbedret resultat med flere synlige detaljer.

Der er allerede annonceret TV og Blu-ray-afspillere i år som understøtter HDR10+. Det er produkter fra Samsung, Panasonic og Philips, ligesom streamingtjenesten Amazon Prime Video kan streame kataloget i HDR10+ til Samsung TV.

Men hvad angår film på fysiske skiver der afventer vi første udgivelse. De er dog på vej her senere i år, for Samsung Research viser de første film frem på udstillingen NAB (National Association of Broadcasters) i Las Vegas. En udstilling der åbner lørdag.

Hvilke Blu-ray-udgivelser der bliver de første med HDR10+ er ikke oplyst.

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: A way out, et spil der skiller sig ud fra mængden
Næste artikelDenne dims kan høre, hvad du tænker – og bruges som fjernbetjening.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.