Forside Nyheder

LG G7 holder sig til Google Assistant med dedikeret knap og særlige LG-kommandoer

-

Det er ikke fordi, LG ikke gider arbejde med kunstig intelligens.

Annonce:

Men modsat f.eks. Apple og Samsung, vælger de ikke at lave deres egen virtuelle assistent.

I stedet holder de sig til Google Assistant i Android – men de gør det dog lidt nemmere at starte den op. På den kommende flagskibsmodel, LG G7, vil der være en knap på venstre side, der åbner for Google Assistant.

Det vil i givet fald være i stedet for at holde hjemme-knappen nede eller sige ”Okay Google” ud i lokalet, hvilket jo kan være lidt kikset under et møde eller i andre situationer, hvor man helst skal være stille.

Ligesom phablet’en V30 ThinQ forventes G7 dog at kunne modtage specielle LG-orienterede kommandoer, der blandt andet kan aktivere funktioner, der benytter den AI, som LG rent faktisk HAR puttet ind i deres smartphones, nemlig ThinQ-teknologien. Denne er blandt andet god til at hjælpe med at få billeder til at se bedre ud i foto-app’en med mere.

LG G7 forventes at blive præsenteret ved en presse-event 2. maj.

Annonce:
Forrige artikelAvis: Netflix overvejer egne biografer
Næste artikelUltimate Ears’ Alexa-højttalere får Spotify Connect
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.