Forside Nyheder

LG vil konkurrere på software-opdateringer på deres smartphones

-

LG er tilsyneladende trætte af at sakke bagud i forhold til Samsung, Huawei og alle de andre Android-producenter.

I år er der sket en hel del overraskende ting med LGs smartphone-strategi, som ser ud til at være under kraftig forandring. Først trak ledelsen stikket på LG G7 (bill.), der simpelthen ikke var god nok til at blive præsenteret på MWC. Så annoncerede de, at den alligevel kommer til maj, men nu med mere AI-teknologi indbygget.

Annonce:

Nu vil LG så løse en anden udfordring, firmaet tidligere har haft, men som deres konkurrenter bestemt også slås med: Softwareopdateringer.

LG har startet et dedikeret softwareopgraderings-center, der ikke skal lave andet end at skynde sig at tilpasse nye Android-opdateringer til LGs hardware (og bloatware), så snart de lander fra Google.

LGs nye CEO, Jo Seong-Jin, siger, at ”folk skal kunne stole på, at LGs smartphones holder længe, fordi de får jævnlige og stabile software-opdateringer”. Dermed ser det ud som om, LG vil satse på et område, mange andre producenter måske ikke prioriterer helt så højt, for at positionere sig bedre i markedet.

Annonce:
Forrige artikelBlues trådløse high-end-høretelefoner lanceres i Danmark
Næste artikelNy vinyl-metode giver bedre lyd og længere spilletid.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.