Forside Produkter Mobil

Microsoft klar med ny Windows Phone med HoloLens

-
Windows Phone

Microsoft er klar med en ny Windows Phone. Den nye model kommer til at hedde Surface Phone XP.

Mange har allerede aflivet Microsofts satsning på smartphone markedet, men rygterne om Microsoft telefonernes død, er åbentbart ikke sande, for i dag har Microsoft lanceret en ny Smartphone Surface Phone XP.

 

Annonce:

 

HoloLens bliver direkte indbygget i Surface Phone XP.

Stærke specifikationer og HoloLens

Microsoft har lavet et samarbejde med Qualcomm, og bliver de første med et Snapdragon 855AR chipset, der bl.a. tilbyder et avanceret AR funktionalitet, som direkte understøtter Microsoft’s egen HoloLens teknologi. Så i stedet for at skulle være tilsluttet en computer, kan Surface Phone XP være hub for AR briller som så kan bruges mobilt på f.eks. byggepladser og til forskning.

Telefonen får også et 48 Megapixel kamera, der kan optage superslow med 1.200 fps i en opløsning på 4K i op til 5 sekunder. Det stærke kamera vil tage kampen op med Huawei P20 Pro, der tidligere på ugen tilbød billeder på op til 40 Megapixel.

Skærmen bliver på 6.5 tommer, og styresystemet vil være Windows Phone XP, som vil være en udbygning af Windows Phone, og ligesom forgængeren understøtte at man kan docke telefonen og bruge den som desktop PC. Der vil Microsoft Surface Phone gerne tage kampen op med Google Chromebook, og derfor vil det denne gang blot være et USB-C til HDMI kabel man bruger, og så har man fuld desktop funktionalitet med Office 365 og andre enterprise programmer som f.eks. Microsoft Navision og CAD.

 

Tror der er plads til et Pro segment

Til recordere.dk fortæller Microsoft, at de tror på at Surface Phone XP kan finde sin plads i markedet inden for undervisning. “P’et i XP står for Pro, og ligesom Office og vores server platforme, så findes der masser af virksomheder og undervisningsinstitutioner, der er glade for at bruge Microsoft teknologi, og de har spurgt efter en enterprise telefon”, fortæller en marketingansvarlig til recordere.dk

Microsoft har lavet et samarbejde med flere store og kendte software udviklere, og håber at kunne præsentere en omfattende liste af software som er klart til Surface Phone XP, når den lanceres inden sommer.

 

Som mange allerede havde gættet, var denne historie recordere.dk’s aprilsnar.

Annonce:
Forrige artikelKassetteafspilleren vender tilbage med hi-res audio
Næste artikelScifi-forfatter forudså fremtiden i tech uhyggeligt præcist
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.