Forside Nyheder

Mozillas VR-mødested er åbnet

-

Indtil videre har det været en lukket fest, hvis man gerne ville interagere med andre i VR.

Hvis man f.eks. gerne vil bruge Facebooks VR-funktion eller AltSpaceVR og hænge ud med vennerne der, kræver det særlig software eller at man logger ind på en platform. Især det med installationen af særlig software er lidt i strid med, hvordan vi er vant til at bruge nettet. Tænk, hvis du skulle installere et plugin, hver gang du skulle besøge en website?

Annonce:

Det gør Mozilla nu op med. Deres nye, sociale mødested på nettet i VR hedder bare ’Hubs’, og er bygget på WebVR. Det betyder, at du bare kan tilgå mødestedet ved at klikke på et link. Altså ikke noget med login eller installation af software.

På den måde minder ’Hubs’ lidt om de gamle chatrums-dage på 1990’ernes Internet, før verden gik af lave og sociale medier tog over – bare i Virtual Reality.

Som det kan ses på billedet herover skal man naturligvis ikke forvente den højeste grafikkvalitet. Alle optræder foreløbig som sorte robotter i stedet for at have en avatar. Men Hubs er tilgængelig nu, modsat mange andre platforme, der er blevet vist frem, og er platforms-uafhængig.

Det er altså lige meget, om du kommer fra en Samsung GEAR VR eller en billig brille med en anden smartphone i.

Du kan tjekke det ud her.

Annonce:
Forrige artikelLG satsede rigtigt: Skovler penge ind på OLED TV
Næste artikelSnaps nye Spectacles er blot lidt bedre end de gamle
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.