Forside * Nyheder

Note i watchOS-kode indikerer at urskriver fra tredjepart er på vej til Apple Watch

-

Android Wear er ikke helt så avanceret som watchOS, men Android Wear-urene har to meget store fordele frem for Apple Watch.

Den ene er, at de kommer i alle mulige designs, hvoraf mange ligner rigtige ure og ikke går i sort skærm, når ikke er aktive.

Annonce:

Den anden er muligheden for at bruge urskiver designet af tredjepart.

På Apple Watch kan man kun vælge mellem Apples egne urskiver, og det har været et populært ønske siden Apple Watch kom på gaden, at denne begrænsning blev ophævet.

De årvågne kode-kiggere hos 9to5Mac har fundet en note i watchOS 4.3.1-koden, der tyder på, at det ønske snart bliver opfyldt. Noten, der befinder sig i den del af koden, der tager sig af urskiverne, forklarer at den sidder på det sted i koden, hvor ”generering af indstillings-bundles for tredjeparts-urskiver kan finde sted”.

Den vage formulering er naturligvis ikke bekræftelse på noget som helst. Men det er dog alligevel en kraftig indikation af, at Apple er åbne overfor at lade tredjeparts-urskiver fylde skærmen på Apple Watch.

Måske er det en af de watchOS-nyheder, Apple planlægger at præsentere i juni under WWDC?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.