Forside Nyheder

Nu kan du se piloter til seks nye VR-serier med Samsung GEAR VR

-

Mens andre tech-giganter kaster sig over produktion af originalt indhold til deres streamingtjenester, går Samsung en lidt anden vej.

De satser i stedet på Virtual Reality-serier, ser det ud til.

Samsung vil gerne kickstarte indholdsproduktionen på VR-fronten, og har derfor kastet sig ud i produktionen af seks serier sammen med fremadtænkende filminstruktører fra miljøet udenfor de store filmstudier.

Piloterne til disse serier kan nu ses, hvis man har et Samsung GEAR VR-headset og en telefon, der passer til. Man skal blot kigge efter dem i Samsungs egen VR-app.

Tre af de seks serier er animerede, som f.eks. ’Bro Bots’, en ’Futurama’-agtig komedieserie om to britiske robotter, der kommer til at arbejde for politiet i New York,  ’Lightcatcher’ er en sci-fi-serie for teenagere om en fremtid, hvor menneskeheden skal overveje, om de vil forlade jorden eller blive, og ’Voyages’ er en slags billed-digt om alt, der sker mellem fødsel og død, med musik af bl.a. Amon Tobin, Little Dragon og Jonny Greenwood.

De tre andre serier, der benytter sig af billeder fra den virkelige verden, er ’Sam’s Surreal Gems’, der på en sjov vis gemmer en række Easter Eggs i den virkelige verden, som seeren så skal finde, ’The Interpretations of Dreams’ giver en visuel rejse i drømmenes verden baseret på Sigmund Freuds drømmetydnings-teorier og endelig er der ’_&Design’, der virkelig udnytter VR til fulde ved at rejse verden rundt og kigge på forskellige designobjekter og processerne bag dem – lige fra almindelige ting i hjemmet til bizarre opfindelser.

 

Annonce