Forside Nyheder

Ny Bluetooth højttaler fra B&O Play

-

Beoplay P6 er et nyt medlem af serien af bærbare højttalere fra B&O PLAY.

Beoplay P6 er designet med stor fokus på detaljerne. Højttalerens form sikrer, at den står sikkert og stabilt, og den jævne overflade i aluminium gør det nemt at gribe fat i.

Annonce:

Beklædningen er anodiseret og perleblæst aluminium, med B&Os karakteristiske hulmønster og en rem af læser, Farvevalgene er her ved premieren hhv. sort og neutral, og højttaleren er vand- og støvafvisende.

Højttaleren består af tre forstærkerkanaler, der leverer hele 1 x 36 W klasse D til basenheden, 2 x 30 W klasse D til fuldtoneenheden og en samlet spidseffekt på 215 W.

Lyden spredes 360 grader ud fra højttalerten, i en kvalitet finjusteret af Bang & Olufsens akustikere, og B&O PLAY lover at dette er endnu en højttaler der lyder af mere end dens fysiske størrelse lægger op til.

Betjeningen kan klares via integrerede fleksible knapper, og her er bl.a. en OneTouch knap der giver adgang til de intelligente funktioner. Få adgang til Siri eller Google Assistant på din telefon, modtag opkald, eller skift mellem ToneTouch forudindstillingerne via Beoplay App, og få en personlig musikoplevelse.

 

Galleri

 

Priser og tilgængelighed

Beoplay P6 koster kr. 2.999,-

I butikkerne fra d. 23. april.

 

Annonce:
Forrige artikelCambridge Audio: Vi kan levere UHD Blu-ray med Oppo teknologi
Næste artikelHay sætter farver på Sonos
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.