Forside Nyheder

OnePlus 6 vises frem for verden 16. maj

-
Foto: Evan Blass/Twitter

Om tre uger skal OnePlus møde en af sine største udfordringer nogensinde.

OnePlus 5T var en af de bedst anmeldte telefoner i 2017, og en af det kinesiske firmas største succeser. Nu skal der så følges op på succesen, og flere øjne er rettet mod OnePlus end nogensinde.

Annonce:

Firmaet har netop annonceret, at OnePlus 6 bliver lanceret 16. maj ved en presse-event i London kl. 18 dansk tid.

OnePlus har besluttet sig for at gøre en fest ud af lanceringen og har derfor inviteret 1000 OnePlus-fans med til lanceringen, så det ikke bare er de sædvanlige tech-journalister, der er til stede. Hvis du ikke kan komme til London, kan du kigge med på en live-stream.

OnePlus 6 forventes at have en skærm, der i god 2018-stil går så langt ud til kanten som muligt, og som tilsyneladende følger med på kamera-hak-trenden. Opløsningen skulle være på 2280 x 1080 pixels. Den har en Snapdragon 845-processor ombord, op til 256 GB lagerplads. Kameraet bagpå skulle være et dobbeltkamera med en kombination af 16 og 20 megapixels sensorer.

Den næsten altid træfsikre spåmand Evan Blass lækkede i sidste måned ovenstående billede af OnePlus 6, der viser, at OnePlus også stadig holder fast i hovedtelefonstikket.

Der er altså primært tale om en let opgradering af 5T. Hvad den kommer til at koste, og hvornår den præcis kommer i danske butikker ved vi endnu ikke.

Annonce:
Forrige artikelWiFi-opkald hos Telmore (opdateret med telefoner)
Næste artikelAmazon teaser ny, kubistisk Fire TV-boks
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.